Lottosystem

Har du hört någon säga att du kan öka chansen att vinna på lotto genom att använda ett lottosystem? Då är du förmodligen intresserad av att få veta om det lottosystemverkligen fungerar eller inte. Svaret är att det faktiskt kan öka dina chanser att vinna, då det du gör är att lägga till fler nummer i ett radfält och öka insatsen med ett antal nummer, det gäller att bettasmart.. Anledningen till att du ökar chansen att vinna är att alla vinnande kombinationer räknas ut om du lyckas pricka in vinnande nummer. Något som du dock behöver tänka på är att det inte går att spela systemspel på alla lotterier online, så det gäller att du börjar med att undersöka vilka lotterier detta fungerar på innan du testar att lämna in ett systemspel.

Så går det till

Hur gör du då om du vill lämna in ditt första lottosystem och pröva lyckan? Du börjar givetvis med att välja ut ett lotteri. Systemspel fungerar på de flesta lotterier men inte riktigt alla, så läs igenom reglerna på lottosajten där du valt att spela för att vara säker på att du gör rätt val. När du väl har gjort ditt val är det dags att börja markera dina utvalda nummer på den digitala kupongen. Du börjar med att markera en vanlig lottorad med det antal nummer som ditt valda lotteri kräver. När du sedan har gjort dina val kan du markera fler nummer. På många lotterier får du frågan om du vill göra ett systemspel när du börjar markera fler nummer än det antal nummer som ingår i en rad. Det brukar vara möjligt att se hur många olika radkombinationer du deltar med ovanför dina valda nummer.

När du har markerat alla de nummer du vill spela med återstår det bara att välja om du vill spela några tilläggsspel eller inte. Kom ihåg att vissa lotterier kräver att du väljer tilläggsspel för att ha en chans att vinna jackpotten när du spelar systemspel.

Invänta nästa dragning

När du har lämnat in din kupong är det bara att fortsätta precis som vanligt och invänta nästa dragning. Kanske har du tur och lyckas vinna, eller så lyckas du inte just den här gången. Oavsett vilket så har du ökat dina chanser i och med att du testar att lämna in ett lottosystem och om du vill göra det enkelt för dig kan du låta samma system delta i dragningarna vecka efter vecka.

lotto nummer

Det finns gott om kända lotterier som accepterar systemspel. Dit hör bland annat det svenska spelet Lotto från Svenska Spel, det amerikanska jackpotspelet PowerBall, den europeiska kändisen EuroJackpot och många fler. Naturligtvis är du inte garanterad vinst bara för att du börjar spela systemspel, men du har gjort vad du kan för att öka dina chanser och det skadar inte att försöka, eller hur?

Fundera över vilket lotteri du vill spela nästa gång, välj ut ett antal nummer som du tror kommer ge dig tur, markera dem på spelkupongen, betala och invänta dragningarna senare i veckan. Kanske är det nu du lyckas ta hem storvinsten.