Enkel och säker inloggning på Svenska Spel

Att logga in på Svenska Spel har aldrig varit enklare eller säkrare. I denna artikel guidar vi dig genom de olika inloggningsmetoderna och hur du kan skydda ditt konto effektivt.

Inloggningsalternativ på Svenska Spel

För att ge dig en smidig upplevelse erbjuder Svenska Spel flera inloggningsmetoder. De två mest populära och säkra alternativen är Bank-ID och Freja eID.

Inloggning med Bank-ID

Bank-ID är en av de mest använda digitala identifieringsmetoderna i Sverige och erbjuder en snabb och säker inloggning till Svenska Spel. Följ dessa steg för att logga in med Bank-ID:

 1. Gå till Svenska Spels Bank-ID inloggningssida.
 2. Skanna QR-koden med BankID-appen eller starta BankID på din enhet.
 3. Följ instruktionerna i appen för att slutföra inloggningen.

Bank-ID erbjuder flera fördelar, inklusive:

 • Hög säkerhet: Dina personuppgifter är skyddade med avancerad kryptering.
 • Enkel användning: Snabb inloggning utan behov av lösenord.
 • Multiplattform: Används på både datorer och mobila enheter.

Inloggning med Freja eID

Freja eID är ett annat utmärkt alternativ för säker inloggning på Svenska Spel. För att logga in med Freja eID, gör så här:

 1. Besök Svenska Spels Freja eID inloggningssida.
 2. Skanna QR-koden med Freja eID-appen.
 3. Följ instruktionerna i appen för att verifiera din identitet.

Fördelar med att använda Freja eID inkluderar:

 • Flexibilitet: Kan användas på olika enheter.
 • Säkerhet: Stark autentisering och skydd av personuppgifter.
 • Användarvänlighet: Enkelt att installera och använda.

Säkerhet för ditt Svenska Spel-konto

Svenska Spel tar din säkerhet på största allvar. Här är några viktiga säkerhetsåtgärder du bör känna till:

 • Aldrig begära bankuppgifter: Svenska Spel kommer aldrig att ringa dig och begära bankuppgifter eller att du loggar in med Bank-ID via telefon eller i samband med vinster. Om du får en sådan begäran, är det sannolikt ett bedrägeriförsök. Svenska Spel samarbetar med polis och myndigheter för att bekämpa brott.
 • Skydda dina inloggningsuppgifter: Dela aldrig dina inloggningsuppgifter eller Bank-ID med någon annan. Använd starka lösenord och byt dem regelbundet för att minska risken för obehörig åtkomst.
 • Regelbundna säkerhetskontroller: Svenska Spel utför regelbundna säkerhetskontroller för att identifiera och åtgärda potentiella hot. Detta innefattar uppdateringar av säkerhetsprotokoll och utbildning av personal i säkerhetsrutiner.

Tips för att skapa starka lösenord

 • Variera tecken: Använd en blandning av bokstäver, siffror och specialtecken.
 • Undvik enkla mönster: Använd inte vanliga ord eller fraser.
 • Uppdatera regelbundet: Byt dina lösenord regelbundet och använd olika lösenord för olika konton.

Kontaktinformation och kundsupport

Om du har frågor eller stöter på problem med din inloggning, finns Svenska Spels kundsupport tillgänglig för att hjälpa dig. Besök svenskaspel.se/kundservice eller spela.svenskaspel.se/kundservice för att få hjälp. Här hittar du svar på vanliga frågor, guider och direktkontakt med kundtjänst. Supporten kan assistera med tekniska problem, säkerhetsfrågor och allmän kontohantering.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Hur återställer jag mitt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt återställa det genom att besöka inloggningssidan och klicka på ”Glömt lösenord”. Följ instruktionerna för att få ett nytt lösenord skickat till din registrerade e-postadress.

Vad ska jag göra om jag misstänker obehörig åtkomst?

Om du misstänker att någon annan har fått tillgång till ditt konto, kontakta Svenska Spels kundsupport omedelbart och ändra ditt lösenord så snart som möjligt.

Sammanfattning

Inloggning på Svenska Spel är både enkel och säker med metoder som Bank-ID och Freja eID. Genom att följa säkerhetsråden och vara medveten om potentiella bedrägeriförsök kan du skydda ditt konto och njuta av en trygg spelupplevelse. Använd rekommenderade inloggningsmetoder och håll dig uppdaterad om säkerhetsåtgärder för att säkerställa att ditt konto är väl skyddat. Om du behöver hjälp, tveka inte att kontakta Svenska Spels kundsupport för snabb och effektiv hjälp.