Även mindre vinster på lotterier

När det pratas om lottovinster är det ofta jackpotvinsterna som nämns och det är naturligtvis de vinsterna som de flesta drömmer om. Det finns dock gott om mindre vinster också. Om det till exempel krävs 7+1 rätt för att jackpotten ska betalas ut, så kan du ofta vinna mindre vinster även om du bara prickar in 6 rätt, 5 rätt eller till och med 4 rätt.

lotto vinst

Fyll på sparkontot eller finansiera några veckors spel

De mindre vinsterna kanske inte förändrar ditt liv på lång sikt, men de kan ändå vara till glädje. Om du prickar in fyra rätt kanske du vinner 20-30 kronor. Det märker du förstås inte så mycket av, men det kan finansiera nästa veckas lottospel vilket ju är positivt. Om du lyckas pricka in näst högsta vinsten kan det faktiskt hända att du trots allt får in en miljonvinst på kontot. Även om pengarna kanske inte räcker till att leva i lyx resten av livet så kan de göra god effekt på pensionskontot, eller ge en förhöjd kvalitet i vardagen.

Gå igenom prisplanerna

Innan du bestämmer dig för vilket lotteri du ska satsa på kan det vara en god idé att titta igenom vinstplanen. Hur många vinstnivåer erbjuds? Hur många rätt behöver du ha för att kunna vinna något överhuvudtaget? Det är viktigt att inte bara stirra sig blind på jackpotten, eftersom sannolikheten att vinna den i ärlighetens namn är ganska liten. Att spelet erbjuder en generös och bra vinstplan i allmänhet är därför minst lika viktigt, kanske till och med ännu viktigare.

vinst lotto

Chansen att du ska lyckas vinna något på lotterier om du spelar regelbundet är stor, även om det kanske inte blir högsta vinsten som följer med dig hem. Så snart du börjar kvittera ut vinster kommer du dock se att vinsterna gör spelet betydligt roligare, även om de råkar vara små.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *