Pröva lyckan på utländska lotterier

Nu när lotterier finns på webben kan du pröva lyckan på en rad utländska lotterier som tidigare inte funnits tillgängliga för svenska spelare. Du har säkert hört talas om vissa lotterier, som till exempel Euro Millions och EuroJackpot. Det finns dock många andra som också är värda att testa, även om de inte är fullt lika kända.

Lotto från Tyskland och Frankrike

Tysklands Lotto och Frankrikes Lotto är ett par exempel på utländska lotterier som du numer har tillgång till som svensk spelare. På Tysklands Lotto delas rejäla jackpottar ut ibland. Över 400 miljoner kronor har lyckliga vinnare kunnat kvittera ut. Frankrikes Lotto har en garanterad jackpot på 18 miljoner kronor, men ofta växer den sig betydligt större än så.

tysklands lotto

Andra utländska lotterier som definitivt bör testas är SuperEnalotto, WorldMillions och Söndag lotto. Utöver dessa finns även en rad andra spel som kan vara värda att provspela. SuperEnalotto är ett spel från Italien, där riktigt stora vinster har betalats ut. Rekordvinsten ligger på galna 1,7 miljarder kronor och även om det är sällan jackpotten är så stor, så finns det alltid massor av pengar att spela om. WorldMillions har två dragningar i veckan, där 500 miljoner kronor lottas ut på torsdagar medan det ligger 1 miljard kronor i potten på söndagar. Söndag lotto är ett spanskt spel, där jackpotten startar runt 50 miljoner kronor. Ofta växer den till betydligt större storlekar och en vinst kan förändra livet.

Enkla spel

Oavsett vilket utländskt lotteri du fastnar för så kommer du upptäcka att det är enkelt att spela. Du behöver bara läsa igenom spelreglerna för att se hur många nummer och eventuella tilläggsnummer du behöver välja, sedan är det bara att fylla i spelkupongen och lämna in den. Det hela är enkelt, går snabbt och du kan som svensk spelare naturligtvis vara med och tävla om de härliga jackpotvinsterna.

lottobollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *