Spela online lotto tillsammans med andra spelare

Det finns ett flertal tillvägagångssätt när man talar om att spela lotto på nätet, och den allra vanligaste metoden är ett enkelspel. Här väljer man ett visst antal nummer och hoppas på att man prickar rätt. Det kan dock vara bra att ta hänsyn till hur två andra spelmetoder blir allt vanligare: bolagsspel och systemspel. Nedan ska vi tala om hur de fungerar, mer fakta finns att hämta hos Lottoguiden som vi tagit till vår hjälp.

Hur ett bolagsspel fungerar

För att potentiellt öka vinstchansen kan man ingå i så kallade bolagsspel som tillåter flera personer att spela samtidigt. Kanske spelar man tillsammans med en familjemedlem, vän eller någon helt annan person där varje enskild person satsar lika mycket. Om man skulle vinna så delas då vinsten lika mellan varandra.

Med tanke på att flera personer lägger in pengar så blir den totala satsningen oftast ett mycket större belopp än om man hade satsat på lotto online på egen hand. För detta skäl ökar vinstchansen när man spelar tillsammans. I många fall kan man vara rätt så många som spelar tillsammans om man föredrar det, och som exempel kan man via Svenska Spel samla ihop två till tjugo spelare samtidigt.

Hur ett systemspel fungerar

Ett ytterligare intressant spelsätt är det så kallade systemspelet. Här spelar man inte tillsammans, men det är ändå en metod som kan öka vinstchanserna. Ett systemspel går ut på att man betalar mer pengar för att få tillåtelse att välja fler nummer än man vanligtvis hade fått vid ett ordinärt enkelspel.

Beroende på hur mycket extra man är villig att betala kan man exempelvis ibland välja hela 12 nummer på en rad där man annars enbart hade fått välja 5 nummer. På så sätt är det en större chans att man prickar rätt. Det finns en stor mängd olika spelsidor som bjuder på både bolagsspel och systemspel, så om man är intresserad av någon av dessa spelmetoder är det inga svårigheter att ta del av dem redan idag. Glöm heller inte att besöka Lottoguiden för att ta reda på mer om lottospel i allmänhet.